Afstudeerstage - HBO Communicatie

Hoe kan Infofolio haar imago upgraden en verschuiven naar een trendsettend datascience bedrijf?

Afstudeerplaats

Infofolio is een datascience bedrijf en levert 24/7 informatiediensten aan ruim 170 afnemers in de schadeverzekeringsketen. Infofolio beschikt daartoe over een landsdekkend dataplatform met ruim 150 datakenmerken per objectadres op het gebied van vastgoed en risico. Infofolio is voortdurend bezig om haar proposities uit te breiden en te innoveren met data, kennis en modellen en informatietechnologie. Onze huidige klanten komen met name uit de verzekeringsmarkt, maar we zijn ook volop bezig nieuwe markten aan te boren.

Op dit moment wordt Infofolio gezien als defacto dataleverancier in de verzekeringsketen op het gebied van opstal- en inboedelverzekeringen.

Infofolio wil haar imago echter upgraden en verschuiven naar een trendsettend datascience bedrijf, marktleider en A-merk in zijn soort, dat beschikt over een krachtig dataplatform, professionele kennis en modellen, en state-of-the-art AI technologie in diverse marktsegmenten in binnen- en buitenland.

Daarnaast willen we onze digitale communicatie hierop afstemmen! Infofolio heeft een eigen website en is actief op LinkedIn. Momenteel zenden wij vooral informatie. We willen onderzoeken hoe we deze digitale communicatiemiddelen optimaler kunnen inzetten om meer met onze klanten in verbinding te komen en daarmee de interactie met de klant te vergroten. In ieder geval via deze kanalen, maar ongetwijfeld zijn er ook andere kanalen die hieraan bij kunnen dragen.

We willen ons uiteindelijk beter profileren op social media en onze website.

Een stage bij Infofolio betekent meewerken en meedenken in een dynamisch team. Bij alle bovengenoemde punten helpen we je uiteraard graag. Maar er is zeker ook ruimte voor eigen inbreng. We zijn benieuwd naar jouw creatieve en frisse ideeën!

Kijk hier voor meer informatie! Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie naar sollicitatie@infofolio.nl ter attentie van Vanessa Heerens, Marketing & Communicatie, onder vermelding van "Afstudeerstage HBO Communicatie".

Pagina delen