Veilig bestanden delen

Bij Infofolio vinden we het belangrijk dat u bestanden simpel en veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij u een eigen ‘uploaddienst’ aan.

Hoe werkt het?

Klik allereerst op de knop 'Uploaden'. Er wordt een venster zoals hieronder geopend.
1. Voer uw e-mailadres in, zodat we weten wie de afzender is.
2. Voer het e-mailadres in van uw contactpersoon bij Infofolio. Indien dit niet bekend is, dan kunt het sturen aan: verkoop@infofolio.nl.
3. Wilt u nog extra informatie toevoegen? Dan kunt u dat hier ingeven.
4. Voeg de bestanden toe die u wilt verzenden naar Infofolio.

Heeft u per ongeluk een verkeerd bestand toegevoegd? Geen probleem, klik dan op de prullenbak achter het bestand en het bestand wordt verwijderd. Als u klaar bent met het toevoegen van de juiste bestanden, klik dan op ‘Verzend Bestanden’. Als alles gelukt is, krijgt u onderstaande melding te zien. De medewerker van Infofolio ontvangt een e-mail dat u bestanden heeft geplaatst en kan deze verder in behandeling nemen.

Veilig bestanden delen
Ik
wil
mijn
bestanden
delen
Klik hier
Pagina delen