Wat is nieuw in de Adresscanner webapplicatie?

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het verder doorontwikkelen van onze Adresscanner webapplicatie. De volgende functionaliteiten zijn o.a. toegevoegd:

Nieuwe datavelden in Adressscan Particulier rapport!

De informatie rondom het kadastrale perceel is uitgebreid! Naast de perceeloppervlakte bevat het rapport nu ook de kadastrale gemeentecode, de kadastrale perceelsectie en het perceelnummer. Eveneens is onder het informatieblokje "Gebruik" direct te vinden of het object onderdeel is van een VvE.

Naast dat deze nieuwe kenmerken beschikbaar zijn in het rapport van de webapplicatie, worden deze datavelden ook via de REST API beschikbaar gesteld en kunnen actief door u worden opgevraagd. Deze datavelden zullen niet beschikbaar zijn via de SOAP API.

Direct zichtbaar of herbouwwaarde beschikbaar is!

Alvorens u in de Adresscanner VvE een rapport downloadt als pdf, ziet u in het overzicht op uw scherm al direct of er van de betreffende VvE een herbouwwaarde beschikbaar is.

Informatie over risico op overstroming bij extreme neerslag nu beschikbaar in Adresscan Risico en Adresscan MKB rapport!

Zowel het Adresscan Risico als het Adresscan MKB rapport zijn in een nieuw jasje gestoken. Naast een nieuw design bevatten beide rapporten ook nieuwe informatie, zoals informatie over het risico op overstroming bij extreme neerslag. In de InfoScoop van juli 2022 las u al dat 16% van de panden in Nederland heeft een verhoogd risico op schade na extreme neerslag. In beide rapporten wordt de classificering van het risico bij 2 verschillende bui-intensiteiten per pand beschikbaar gesteld.

Meer filtermogelijkheden in de “self-service” portefeuilleverrijking!

In de module Portefeuille is het nu mogelijk om eerst verschillende filters toe te passen op het adressenbestand van uw eigen portefeuille, voordat u deze uploadt en laat verrijken met Adresscan Particulier kenmerken. Voor de filters kunnen Adresscan kenmerken gebruikt worden, waardoor u bijvoorbeeld alleen woningen van een bepaald bouwjaar of met een bepaalde herbouwwaarde kunt laten verrijken.

Meer eigen kenmerken uploaden bij het inlezen van de eigen portefeuille voor verrijking!

Vanaf heden is het mogelijk om meer eigen kenmerken mee te sturen als u uw portefeuille verrijkt in Adresscanner Pro (Portefeuille). Dit betreft de verzekerde som, garantie tegen onderverzekering, het volgnummer en het relatienummer. Op deze manier kunt u de verrijkte informatie gemakkelijk en direct koppelen aan de informatie van uw verzekerde. Dit maakt eventuele analyses wel zo makkelijk!

Bent u fair-use klant?

Dan heeft u de mogelijkheid om voor een aantal adressen het exportproduct in de modules Dataplatform èn Portefeuille af te nemen zonder extra kosten. Indien u -als klant met fair-use gebruiksrecht- dit aantal overschrijdt, betaalt u 50% van de standaardtarieven per adres.

Met deze nieuwe update zijn eveneens verschillende bug-fixes opgelost!

Heeft u nog vragen/opmerkingen over deze nieuwe versie? Neem dan contact op met met Thomas de Wilde via 030-6911010 of t.dewilde@infofolio.nl.

Pagina delen