Vernieuwing Adresscanner webapplicatie

Afgelopen jaar heeft Infofolio in samenwerking met verschillende klanten gewerkt aan een compleet nieuwe versie van de Adresscanner webapplicatie. Begin 2021 is de nieuwe Adresscanner voor u beschikbaar en zult u nieuwe inloggegevens ontvangen!

De nieuwe Adresscanner in het kort!

De nieuwe Adresscanner maakt gebruik van Microsoft Azure, waardoor zaken als onderhoud, beheer, security en beschikbaarheid optimaler ingezet kunnen worden. De nieuwe Adresscanner zal zich naast een nieuwe “look en feel” vooral ook onderscheiden door de vele nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden, die ervoor zorgen dat de applicatie breed inzetbaar wordt voor verschillende personen en bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.

Nieuwe zoekmogelijkheden…

Wanneer u de nieuwe Adresscanner voor het eerst gebruikt zal meteen de nieuwe opmaak en indeling van de applicatie opvallen.

Door een frisse en overzichtelijke indeling navigeert u gemakkelijk door de webapplicatie. Zo is de zoekmogelijkheid geïntegreerd op de homepage en kunt u direct de gewenste objecten zoeken. De zoekmogelijkheid  is uitgebreid om ook te kunnen zoeken op (verkorte) straatnaam, plaatsnaam of “adresseerbaar object ID”. De volledigheid en correctheid van de adresseringen wordt nog steeds door de ingebouwde Adrescheck functionaliteit gewaarborgd en het zoeken wordt daarnaast ook makkelijker door  de automatische suggesties. Bij het opvragen van de gegevens van een object, wordt het object gelijk zichtbaar op de kaart met daarbij de duidelijke objectafbakening door middel van BAG-panden scheidingslijnen. De kaart kan naar wens aangepast worden met achtergrondkaart, kadastrale kaart en/of luchtfoto’s, waardoor veel meer informatie over het object en de omgeving voorhanden komt. De vertrouwde Adresscan PDF rapporten blijven uiteraard beschikbaar en zijn ook geheel vernieuwd.

Adresscanner VvE

Per 1 april 2021 zal ook de lancering van Adresscanner VvE gaan plaatsvinden. Adresscanner VvE biedt u inzicht in de correcte en volledige adresseringen van VvE’s en de onderliggende opstallen. Ook hier zullen gedurende het jaar 2021 en verder nieuwe rapporten en mogelijkheden beschikbaar komen.

Wilt u nog meer uit de webapplicatie halen en het nog breder in de organisatie inzetten? Op 1 mei 2021 wordt de webapplicatie uitgebreid met de Adresscanner Pro.

Adresscanner Pro 

Met Adresscanner Pro kunt u in de webapplicatie zoekopdrachten en analyses uitvoeren in het gehele landelijke dataplatform, waarmee u inzicht krijgt in objecten in Nederland die voldoen aan bepaalde selectiecriteria voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden. Daarnaast wordt het mogelijk om extern gemaakte selecties van adressen, bijvoorbeeld uw eigen portefeuilleadressen, te gebruiken voor verrijking en analyse met data uit het Adresscan Dataplatform. Ook kunnen door u gemaakte selecties en analyses in de vorm van al dan niet met Adresscan kenmerken verrijkte adressen weer worden geëxporteerd naar een extern bestand.

Wij staan uiteraard voor u klaar om u te begeleiden in dit wijzigingsproces. Heeft u nog vragen?

Neem voor algemene vragen contact op met Thomas de Wilde, Account Manager, via t.dewilde@infofolio.nl of 030-6911010.

Voor technische vragen kunt u contact opnemen met Marco Mantel, manager ICT, via m.mantel@infofolio.nl of 030-6911010.

Vernieuwing Adresscanner webapplicatie
Een
andere
vraag?
Neem contact met ons op
Pagina delen