Profiteer van onze aanbieding en haal meer uit uw portefeuille!

Als assurantietussenpersoon wilt u het maximale uit uw klantenportefeuille halen. Enerzijds om aan uw zorgplicht te voldoen en anderzijds wilt u ook een hoog rendement uit uw portefeuille halen. 

Om aan uw zorgplicht te voldoen waakt u over de belangen van de verzekeringnemers in uw portefeuille. Daarom wilt u bijvoorbeeld weten of er onderverzekering in uw portefeuille zit. Maar om het maximale uit uw portefeuille te halen dienen ook vragen als “Hoe is mijn portefeuille samengesteld?”, “Wat is de aanwas ten opzichte van een vorige periode?”, "Waar liggen de risico’s?”, “Waar liggen de kansen?” beantwoord te worden.

De verzekeringsbranche volop in beweging!

Ondertussen is de verzekeringsmarkt volop in ontwikkeling. De beschikbaarheid en het gebruik van relevante data neemt snel toe. De wereld om ons heen raakt steeds meer datagedreven en het aantal toepassingen groeit in een razend tempo. Het inzetten van data in de portefeuille-analyse en -optimalisatie leidt tot nieuwe inzichten en de vraag is hoe hier goed mee om te gaan. Een doorlopend aanbod van kennisactualisatie is dus vereist! 

Infofolio is aanbieder in Nederland van informatieproducten voor de schadeverzekeringsbranche. Zo beschikken wij over één van de meest uitgebreide en hoogwaardige databases op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Vanuit deze database verrijken wij o.a. portefeuilles ten behoeve van portefeuille-analyses. Daarnaast delen we, als datascience bedrijf, graag onze kennis over de interpretatie ervan.

Wilt u ook meer uit uw portefeuille halen?

Laat dan maximaal 500 woningadressen uit uw woonportefeuille door Infofolio met vastgoed- en risicokenmerken verrijken en leer in onze masterclass wat u hier uit kunt halen!

De actie in het kort

  • Lever maximaal 500 woningadressen uit uw portefeuille aan. Deze worden verrijkt met de bij Infofolio bekend zijnde Adresscan kenmerken (inclusief vastgoed- en risicokenmerken en huishoudensprofielen) en voorzien van een ‘quick scan’ portefeuillerapportage, die alleen voor u toegankelijk is.
  • Bijwonen van de masterclass "Introductie Datascience voor assurantietussenpersonen: haal meer uit uw portefeuille!’ op dinsdag 12 mei 2020 in het midden van het land. Meer info over tijd en locatie volgt. 
  • U ontvangt uiterlijk 1 week voorafgaand aan de masterclass uw verrijkte portefeuille.
  • De kosten zijn € 500,- (excl. BTW).

Is uw interesse gewekt? Vul dan vóór 1 april 2020 het aanvraagformulier voor deze actie in.  

Meer informatie?

Wilt u eerst meer informatie over deze actie? Neem contact op met Thomas de Wilde via t.dewilde@infofolio.nl of 030-6911010. 

Profiteer van onze aanbieding en haal meer uit uw portefeuille!
Een
andere
vraag?
Neem contact met ons op
Pagina delen