Data-analist

Over Infofolio

Infofolio levert digitale informatieproducten aan de verzekeringsbranche. Wij beschikken over één van het meest uitgebreide en hoogwaardige dataplatform op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Vanuit dit dataplatform, dat is ondergebracht in Azure, leveren wij dagelijks meer dan 15.000 informatieproducten op adres- en VvE-niveau aan ruim 170 klanten. Ook verzorgen wij met onze Infofolio Academy opleidingen en workshops rondom het thema ‘informed data-driven insurance’.

Met onze uitgebreide kennis, ervaring en netwerk zijn we voortdurend op zoek naar manieren om rondom maatschappelijk relevante thema’s nieuwe innovatieve, digitale informatieproducten te ontwikkelen, zoals duurzaamheid en energietransitie.

Wat ga je doen als Data-analist bij Infofolio?

Als data-analist ben je samen met je collega’s in het team Data Science verantwoordelijk voor de continue kwaliteitsverbetering en doorontwikkeling van ons dataplatform dat alle vastgoedobjecten in Nederland bevat. Binnen het gehele proces van dataverwerking, van databron tot en met publi­catie van de informatie, ligt je focus op de controle en validatie van alle data. Je zet jouw kennis in om de datakwaliteit op basis van onze kwaliteitspijlers juistheid, volledigheid, tijdigheid op een hoger niveau te brengen waarbij je ook advies uitbrengt om bestaande controle- en validatie­proces­sen door te ontwikkelen en nieuwe databronnen in te zetten. Ook ben je projectmatig betrokken bij de uitbouw van het dataplatform voor onze nieuwe informatieproducten en de inzet van data bij Data Science gerelateerde activiteiten zoals Artificial Intelligence.

Samen met je team haal je álles uit ons dataplatform om tot meerwaarde te komen voor al onze klanten!

Wat is jouw profiel?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of HBO denk-/werkniveau.
 • Je hebt kennis en werkervaring als data-analist, bij voorkeur op het gebied van vastgoed- en geo-registraties.
 • Je hebt kennis van SQL en een pré is werken met QGIS, ETL-tooling en Azure.
 • Je weet resultaten te boeken en beschikt over basiscompetenties zoals digitale vaardig­heden, verbindings-/samenwerkingsgericht, pro-actief, en kwaliteitsbewust.
 • Je hebt een zelfstandige, resultaatgerichte en klantgerichte instelling.

Jouw kansen bij Infofolio

Infofolio biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld.

Wat wij jou bieden

 • Competitief salaris
 • Een werkweek van 32-40 uur, met de mogelijkheid tot thuiswerken
 • De kans om in een energiek en gemotiveerd zelfsturend team te werken binnen een bedrijf met een platte organisatiestructuur
 • Ruime kans voor persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden
 • Reis- & thuiswerkvergoeding
 • 27 vakantie dagen (bij 40 uur contract)

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw motivatiebrief en uitgebreide CV naar sollicitatie@infofolio.nl ter attentie van Michiel Jellema, directeur. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via 030 - 69 11 010 en vraag naar Koen Meijer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Pagina delen