VvE rapporten

De ontwikkelingen voor onze VvE rapporten hebben afgelopen jaar niet stil gestaan. Onze drie rapportvormen zijn VvE ID, VvE Basis en VvE Detail. De rapporten zijn af te nemen via de Adresscanner VvE.

Een VvE ID-rapport kost € 8,95.

Daarnaast zijn de prijzen voor het VvE Basis en het VvE Detail rapport vanaf 1 januari 2023 afhankelijk van het aantal adressen in de betreffende VvE en is er een onderverdeling gemaakt in klein, middel, groot en grootst.

Een kleine VvE bevat t/m 3 adressen en kost en kost € 9,95
Een middelgrote VvE bevat 4 t/m 6 adressen,  en kost € 19,95
Een grote VvE bevat 7 t/m 15 adressen en kost € 29,95
Een VvE grootst bevat meer dan 15 adressen en kost € 79,95

De overige tarieven voor 2023 van Adresscanner producten zijn vanaf 1 januari 2023 beschikbaar in de Adresscanner webapplicatie onder het menu in de rechter bovenhoek.

Het VvE ID rapport bevat de bij de VvE behorende adressen.
Het VvE Basis rapport bevat alle bij de VvE behorende adressen, bouwkundige kenmerken op complex-niveau, financiële kenmerken op complex niveau en de herbouwwaarde op complex-niveau.
Het VvE Detail rapport bevat alle bovenstaande kenmerken en wordt aangevuld met bouwkundige kenmerken op adresniveau, financiële kenmerken op adresniveau en de herbouwwaarde op adresniveau.

Interesse in de Adresscanner VvE of meer informatie? Neem contact op met Thomas de Wilde via t.dewilde@infofolio.nl of bel: 030 6 911 010.

Pagina delen