VvE adressen opschonen: nu ook via Adresscanner VvE

De kwaliteit binnen de VvE-portefeuilles blijft volgens de DNB achter en daarom heeft zij eisen opgesteld om nog vóór het einde van 2021 ervoor te zorgen dat voor alle binnen de volmacht-portefeuilles verzekerde VvE’s, alle individuele onderliggende verblijfsobjecten staan geregistreerd op het juiste adres (conform de AFD-standaard).

Infofolio en SUIV zijn daarom in 2020 een campagne gestart onder de naam Adrescheck VvE om deze data op te schonen. Hier hebben zich maar liefst 26 GA’s ingeschreven met gezamenlijk in totaal bijna 20.000 VvE in de portefeuille.

De Adresscanner VvE biedt u nu echter óók de mogelijk om zélf direct de individuele adresseerbare binnen uw VvE-portefeuille op te vragen, op te schonen of aan te vullen. Zo voorkomt u onduidelijke adresseringen als “Weteringenweg 2 – 14” in uw portefeuilleadministratie en weet u ook precies welke risico objecten er onder een polis vallen bij een schademelding.

Vraag daarom direct uw Adresscanner VvE licentie aan. Als u dat vóór 1 juli a.s. doet dan betaalt u over de resterende maanden in 2021 geen abonnementskosten (normaal € 360,00 excl. BTW per jaar).  

Download het aanvraagformulier onderaan deze pagina.

Downloads

Pagina delen