Vernieuwd Adresscan MKB rapport met nog meer informatie!

Het Adresscan MKB rapport is in een nieuw jasje gestoken! Een nieuw fris en overzichtelijk design, waaraan eveneens nieuwe informatie is toegevoegd. Zo kunt op basis van het Adresscan MKB rapport een nog nauwkeurigere inschatting maken van de risico's van elk zakelijk object in Nederland!

Indien u het rapport opent, ziet u direct de Google Streetview foto's van het object en een plattengrond van de omgeving. Op deze manier heeft u direct een beeld bij het gevraagde object. Eveneens wordt in het rapport een plattengrond getoond waarop de bedrijfsactiviteiten met een verhoogd risico in de omgeving op een kaart worden weergegeven. Dit zowel binnen een straal van 15 als 50 meter.

Om nog beter het risico in te kunnen schatten van het object, is er nieuwe informatie toegevoegd:

  • Aantal risico-objecten binnen een straal van 15 en 50 meter
  • Risico op overstroming bij extreme neerslag
  • Inbraakontwikkeling binnen de buurt van het object
  • Informatie of het object wel/niet onderdeel van een VvE is.

Tot 1 januari 2023 blijft u gebruik maken van het huidige gereduceerde introductietarief van 7,50 euro!

Naast dat deze nieuwe kenmerken beschikbaar zijn in het Adresscan MKB rapport van de webapplicatie, worden deze datavelden ook via de REST API beschikbaar gesteld en kunnen actief door u worden opgevraagd. Deze datavelden zullen niet beschikbaar zijn via de SOAP API.

Heeft u nog vragen/opmerkingen over deze nieuwe versie? Neem dan contact op met met Thomas de Wilde via 030-6911010 of t.dewilde@infofolio.nl.

Pagina delen