Nieuwe tarief- en licentiestructuur Adresscanner

Met de komst van Adresscanner VvE en Adresscanner Pro gaat ook de tarieven- en licentiestructuur iets aangepast worden.

Het tarief voor de Adresscanner basislicentie bedraagt € 180,00 (excl. BTW) per abonnementsjaar waarbij u toegang krijgt tot de nieuwe Adresscanner en de eerste 50 opvragingen van een Adresscan Particulier rapport zijn inbegrepen.

Het tarief voor de Adresscanner Pro (inclusief de Adresscanner basislicentie) bedraagt € 360,00 (excl. BTW) per abonnementsjaar. Hiermee heeft u toegang tot alle extra functionaliteiten van Adresscanner Pro en zijn tevens 100 opvragingen van een Adresscan Particulier rapport inbegrepen. Een gebruiker kan dus al vanaf een bedrag van € 15,00 (excl. BTW) per maand gebruik maken van alle nieuwe mogelijkheden van de Adresscanner Pro.

Het tarief van de Adresscanner VvE (inclusief de Adresscanner basislicentie) bedraagt eveneens €360,- (excl. BTW) per jaar. Hiervoor krijgt u de toegang tot de Adresscanner VvE en is het opvragen inbegrepen van 5 Adresscan VvE Detail rapporten, 10 VvE ID rapporten, en 50 Adresscan Particulier rapporten. Uiteraard geldt daarbij dit jaar de introductieaanbieding dat -mits voor 1 juli 2021 aangemeld- over de maanden in 2021 geen abonnementstarief in rekening wordt gebracht. 

Huidige Adresscanner gebruikers ontvangen binnenkort meer informatie over de omzetting naar deze nieuwe licentievormen.

Vragen

Neem voor vragen contact op met Thomas de Wilde, Account Manager, via t.dewilde@infofolio.nl of 030-6911010.

Downloads

Pagina delen