Nieuwe medewerkers per 1 januari 2019

Recent verwelkomden wij 2 nieuwe medewerkers. Zij stellen zich graag zelf voor!

Rients van Wijngaarden – Manager Data Science

Per 1 januari ben ik bij Infofolio gestart als Manager Data Science. Samen met het Data Science team richt ik mij op het onderhouden en verbeteren van de huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Vanuit mijn kennis en expertise help ik Infofolio verder groeien als innovatieve organisatie en mijn achtergrond in Artificial Intelligence komt hierbij zeker van pas. Voorheen ben ik werkzaam geweest als Data Scientist in de medische wereld en pensioenen.

Tim Kelch - Data Scientist

Mijn naam is Tim Kelch en ik kom uit het prachtige Brabant. Per 1 januari ben ik bij Infofolio gestart als Data Scientist, waarbij mijn specialisatie ligt bij het econometrische aspect. Dat betekent dat ik mij bezig houdt met de ontwikkeling van nieuwe modellen en het bijhouden en herijken van bestaande modellen die binnen Infofolio worden gebruikt om verschillende waardes te schatten.

Daarnaast ben ik bezig met een master econometrie. Hiervoor heb ik twee studies afgerond, namelijk wiskunde en filosofie. Met deze achtergrond denk ik dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan Infofolio door middel van mijn theoretische en technische kennis als econometrist en mijn open en kritische blik als filosoof.

Pagina delen