Nieuwe medewerkers

Recent verwelkomden wij 2 nieuwe medewerkers. Zij stellen zich graag zelf voor!

Koen Meijer – junior Data Scientist

Per 1 augustus ben ik bij Infofolio gestart als junior Data Scientist. Met mijn achtergrond in de Sociale Wetenschappen heb ik een passie voor het begrijpen van de keuzes die we maken. Zo is niet elke keuze even doordacht en volgen we vaak onze intuïtie. Door gebruik te maken van data kunnen we onze intuïtie meer sturing geven en komen we tot betere besluitvorming.

Binnen Infofolio ben ik verantwoordelijk voor het klaarzetten en verwerken van de data. Als de data klaarstaat voor verwerking kunnen onze modellen de gewenste berekeningen doen. Daarnaast ondersteun ik bij de ontwikkeling van diverse projecten, waaronder de managementrapportages voor de Adresscan 360 managementmonitor.

Bram Frieling  – Data Scientist

Binnen Infofolio ga ik aan de slag als Data Scientist en zal me hier gaan richten op het ontwikkelen van huidige en nieuwe data gerelateerde producten. Hoewel de verzekeringsbranche nieuw is voor mij, is het werken met data dat zeker niet. Hiervoor heb ik meerdere jaren gewerkt bij een grote multinational als Business Analist in de Retail sector waarbij data gerelateerde vraagstukken de orde van de dag waren. Deze kennis en ervaring ga ik de toepassen binnen Infofolio om mijn steentjes bij te dragen aan de verschillende diensten van Infofolio.

Pagina delen