Nieuwe Adresscanner modules volop in gebruik!

Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, heeft de Adresscanner sinds begin van dit jaar een behoorlijke metamorfose ondergaan. Om te beginnen is de bestaande basisfunctionaliteit van de Adresscanner eind januari in een nieuw jasje gestoken. Vervolgens zijn in het voorjaar de VvE en de Pro modules aan de Adresscanner toegevoegd.

Met Adresscanner VvE is het mogelijk in een handomdraai 3 kant-en-klare VvE-rapporten op te vragen, te weten: VvE ID, VvE Basis en VvE Detail. Deze applicatie is daarnaast ook uitstekend bruikbaar voor alle verzekeraars en GA’s (waaronder ook de bij SUIV aangesloten partijen), die de kwaliteit van hun VvE portefeuille op orde moeten brengen in het kader van de eisen van DNB/AFM.

Met Adresscanner Pro is het mogelijkheid om zoekopdrachten en complexe analyses uit te voeren in het landelijke Adresscan Dataplatform en deze exporteren. Ook kunt u zélf en direct de adressen van uw eigen (deel)portefeuille verrijken met Adresscan data en deze exporteren voor verdere analyse of om uw eigen polisadministratie aan te vullen.

Een groot deel van de in totaal ruim 500 Adresscanner gebruikers hebben sinds een paar maanden toegang tot Adresscanner Pro modules en daarover hebben we inmiddels al veel enthousiaste reacties ontvangen. Ook hebben we al een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen voor het gebruik van de Adresscanner VvE.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van deze nieuwe Adresscanner modules, neem dan contact op met Thomas de Wilde via t.dewilde@infofolio.nl of 030-6911010.

Pagina delen