Maak gebruik van de Adresscanner webapplicatie en ontzorg u en uw klant!

Heeft u te maken met prolongatie en/of garantieverlenging van oude polissen die niet automatisch via de VPI-box van de verzekeraar lopen?

Wist u dat u als onafhankelijke tussenpersoon ook zelf toegang kunt krijgen tot het dataplatform van Infofolio om actuele benodigde data maar ook herbouw- en inboedelwaarde op te vragen?

Maak gebruik van de Adresscanner webapplicatie en ontzorg u en uw klant!. Via de Adresscanner webapplicatie kunt u direct en eenvoudig verschillende rapporten opvragen met actuele en feitelijke opstalkenmerken van iedere woning in Nederland, inclusief de modelmatig berekende herbouw- en inboedelwaarden.

Door alleen de postcode en huisnummer in te voeren, wordt u voorzien van een actueel rapport met daarin de relevante vastgoedinformatie. Hiermee kunt gemakkelijk de polisinformatie in één keer updaten en prolongeren op basis van werkelijke (actuele?) en correcte data.

Door het gebruik van de Adresscanner webapplicatie kunt u altijd en overal de benodigde informatie van een woning opvragen zodat dat u uw klant hoeft te storen in dit proces.

Ontzorg dus uzelf en uw klant!

Is uw interesse gewekt? Download dan hier het aanvraagformulier voor Adresscanner webapplicatie in.  

Meer informatie?

Wilt u eerst meer informatie over de Adresscanner webapplicatie? Neem contact op met Thomas de Wilde via t.dewilde@infofolio.nl of 030-6911010. 

Pagina delen