Nieuwe functionaliteiten en datavelden in Adresscanner webapplicatie

De Adresscanner webapplicatie is continu in ontwikkeling. Zo zijn wij op dit moment druk bezig om naar aanleiding van o.a. de feedback van onze klanten wederom een aantal verbeteringen door te voeren.

Adresscanner Pro: zelf direct zoekopdrachten uitvoeren op uw eigen portefeuille

Als Adresscanner Pro gebruiker krijgt u de mogelijkheid om in de Adresscanner webapplicatie zelf direct zoekopdrachten uit te voeren op uw eigen portefeuille. Zo kunt u op basis van eigen kenmerken (garantie tegen onderverzekering en verzekerde som) en Infofolio kenmerken een selectie samenstellen en exporteren binnen de applicatie. Dit geeft u inzicht in een selectie polissen in de eigen portefeuille die voldoen aan de gestelde criteria. De resultaten zijn via een CSV-export op de applicatie te downloaden. 

MKB rapport: nieuw design met verbeterde en aanvullende relevante kenmerken!

Het Adresscan MKB rapport heeft een nieuw design gekregen waarbij verbeterde en aanvullende relevante kenmerken zijn meegenomen. Zo heeft het Adresscan MKB rapport bijvoorbeeld een uitgebreidere opmaak gekregen dat aangevuld wordt met nieuwe relevante datavelden.

Het MKB-rapport bevat naast de recent vernieuwde herbouwwaarde op basis van een verbeterde modelwaarde, ook alle panden met risicovolle bedrijfsvoering in een straal van 50 meter ten opzichte van het pand, een risico-indicatie van schade door extreme lokale neerslag en een vernieuwde weergave van het risico op inbraak. Het MKB-rapport geeft hierdoor meer inzicht in de risico’s van het pand en de omgeving.

Nieuwe datavelden

Infofolio is continu op zoek naar nieuwe databronnen die relevant zijn om aan het Adresscan dataplatform toe te voegen. Enerzijds om onze bestaande bronnen nog beter te kunnen valideren. Anderzijds om ons data-aanbod en daarmee de toepassingsmogelijkheden voor u als klant te verbreden.

Het Adresscan Dataplatform wordt uitgebreid met meer detailinformatie over de risico-indicaties voor inbraak en extreme lokale neerslag. Ook zal het platform verder verbreed worden op het gebied van administratieve kenmerken, zoals bouwaard. Naast dat deze nieuwe kenmerken beschikbaar worden in de verschillende rapporten van de webapplicatie, worden deze datavelden ook via de REST API beschikbaar gesteld en kunnen actief door u worden opgevraagd. Heeft u de webservice ingebouwd in uw eigen systeem, dan zijn deze gegevens uiteraard ook beschikbaar (afhankelijk van de gegevensset die u heeft afgenomen). Hiervoor kunt u contact met ons opnemen om de huidige gegevensset te laten uitbreiden. Deze datavelden zullen niet beschikbaar zijn via de SOAP API.

Meer weten? Neem contact op met Thomas de Wilde, via t.dewilde@infofolio.nl of 030-6911010.

Pagina delen