Adresscanner Pro per 1 mei beschikbaar

Begin dit jaar lanceerden wij de vernieuwde Adresscanner webapplicatie met de nieuwe “look en feel” die bijzonder goed ontvangen is door onze afnemers.

De Adresscanner webapplicatie zal vanaf 1 mei verder worden uitgebreid met Adresscanner Pro module. Deze analysemodule bevat vele functies voor zoeken, selecteren, importeren en exporteren, rapporteren en benchmarkanalyses.

Deze functies zorgen ervoor dat de webapplicatie veel breder inzetbaar wordt voor verschillende personen en bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Met Adresscanner Pro kunt u zoekopdrachten en analyses uitvoeren in het gehele landelijke Adresscan Dataplatform, waarmee u inzicht krijgt in objecten in Nederland die voldoen aan bepaalde selectiecriteria, bijvoorbeeld marketingdoeleinden. Daarnaast wordt het mogelijk om extern gemaakte selecties van adressen, bijvoorbeeld uw eigen portefeuilleadressen, te gebruiken voor verrijking en analyse met data uit het Adresscan Dataplatform. Ook kunnen door u gemaakte selecties en analyses in de vorm van al dan niet met Adresscan kenmerken verrijkte adressen weer worden geëxporteerd naar een extern bestand.

Vragen

Neem voor vragen contact op met Thomas de Wilde, Account Manager, via t.dewilde@infofolio.nl of 030-6911010.

Downloads

Pagina delen