Adresscanner webapplicatie vernieuwd!

Begin dit jaar lanceerden wij een vernieuwde versie van de Adresscanner webapplicatie. Met behulp van de feedback van onze klanten hebben we onder andere onderstaande verbeteringen doorgevoerd. Inmiddels hebben vele klanten kennis gemaakt met de verbeteringen. Een aantal reacties van onze klanten zijn hieronder te lezen!

Google Street View toegevoegd!

Heeft u het juiste adres of de VvE in de zoekfunctie gevonden? Dan is er direct de mogelijk om de dynamische kaart van Google Street View te bekijken. Zo heeft gelijk inzicht in het object en kunt u de omgeving bekijken. Eveneens zijn aan elk Adresscan rapport 3 statische Google Street View afbeeldingen toegevoegd. 

“Street View is heel handig. Bij het afgeven van een offerte kun je gelijk concluderen of er iets speciaals is en/of je het verder moet onderzoeken.” - volmacht

Een verbeterde zoekfunctie in het Dataplatform!

Bij het samenstellen van uw selectie kunt u nu ook het gebied aangeven waarbinnen u wilt zoeken (provincie, COROP-gebied, gemeente, woonplaats of buurt). Zo maakt u uw selectie nog verfijnder!

De mogelijkheid zelf een kenmerk aan te leveren bij een verrijking van uw portefeuille!

Vanaf heden is het mogelijk een eigen kenmerk mee te sturen als u uw portefeuille verrijkt in Adresscanner Pro (Portefeuille). Denk bijvoorbeeld aan het polisnummer. Op deze manier kunt u de verrijkte informatie gemakkelijk en direct koppelen aan de informatie van uw verzekerde. Dit maakt eventuele analyses wel zo makkelijk!

"De module “self-service” portefeuilleverrijking is geweldig en werkt super efficiënt. Fijn dat we nu ons polisnummer of cliëntnummer in het te verrijken bestand toe kunnen voegen, zodat we de data later goed kunnen koppelen aan onze eigen data." - verzekeraar

Vind nu ook een VvE aan de hand van de KvK-handelsnaam en het KvK-nummer!

Naast de bestaande zoekingangen om informatie over een VvE op te vragen, is er nu ook de mogelijkheid om een VvE op te zoeken aan de hand van een KvK-nummer of KvK naam. Door (een gedeelte van) de KvK-handelsnaam van de VvE in te vullen, worden de mogelijke VvE’s weergegeven waaruit u uw keuze kunt selecteren. Via het KvK-nummer vindt u direct het bijbehorende VvE als zoekresultaat.

"Een zeer nuttige toevoeging." - volmacht

Direct inzichtelijk of een adres onderdeel is van een VvE!

Bij de verrijking van uw portefeuille ziet u in de export eveneens of het adres al dan niet tot een VvE behoort. 

"Het direct zien of een adres onderdeel is van een VvE bij een portefeuilleverrijking is een fijne toevoeging, die heel nuttig is!!" - verzekeraar

Met deze nieuwe update zijn eveneens verschillende bug-fixes opgelost!

Heeft u nog vragen/opmerkingen over deze nieuwe versie? Neem dan contact op met met Thomas de Wilde via 030-6911010 of t.dewilde@infofolio.nl.

Pagina delen