Adresscan MKB rapport geeft een nog nauwkeurigere inschatting van de herbouwwaarde van elk zakelijk object!

Op basis van de vernieuwde en verbeterde modelwaarden en diverse andere aanvullende relevante kenmerken, is het huidige zakelijke rapport vervangen door Adresscan MKB rapport.

Het hoogwaardig vernieuwde zakelijke rapport bevat naast de herbouwwaarde op basis van een verbeterde modelwaarde, ook 3 Google streetview foto’s. Zo kunt op basis van het Adresscan MKB rapport een nog nauwkeurigere inschatting maken van de herbouwwaarde van elk zakelijk object in Nederland!

Vooralsnog blijft de overige inhoud en vorm van het rapport identiek aan het huidige. De komende periode gaan we het rapport verder ontwikkelen. Zo zal in het tweede kwartaal van 2022 de inhoud en vorm van het rapport nog meer afgestemd worden op de behoefte in de markt.

Tot 1 juli 2022 maakt u voordelig kennis met het Adresscan MKB rapport tegen het introductietarief van € 7,50  (excl. BTW). De standaardprijs van het Adresscan MKB rapport is € 15,20 (excl. BTW).

Heeft u vragen of opmerkingen over het zakelijke rapport? Neem dan contact op met Thomas de Wilde, via 030-6911010 of t.dewilde@infofolio.nl.

Pagina delen