Adresscan webservice - Identificatie verblijfsobject als zoekingang

In onze Adresscan webservice vraagt u vastgoedgegevens van een adres op via een postcode of een postcode + huisnummercombinatie. Per 1 oktober 2018 is deze zoekingang uitgebreid met de mogelijkheid om via een unieke identificatie van verblijfsobjecten, standplaatsen en ligplaatsen deze gegevens op te vragen. 

Door gebruik te maken van deze unieke identificatie wordt u geholpen om uw portefeuille op te schonen van niet eenduidige of dubbele opstalobjecten. Dit zal de kwaliteit van uw portefeuille ten goede komen.

De Adresscan webservice is gereed om deze functionaliteit te kunnen gebruiken. Om deze functionaliteit te implementeren, zijn er twee nieuwe functies binnen de Adresscan webservice beschikbaar gesteld.

Informatie over de implementatie van de nieuwe zoekingang is na te lezen in het document “Infofolio Technische informatie webservice”. Wilt u meer informatie over deze nieuwe functionaliteit? Of wilt u het document met de technische informatie over de webservice ontvangen? Neem dan contact op met onze Accountmanager Walter de Groot, via 030-6911010 of w.degroot@infofolio.nl.

Pagina delen