Vernieuwd Adresscan Data Platform

Om u nog meer waarde te kunnen bieden op het gebied van actualiteit en kwaliteit van data, heeft Infofolio haar verwerkingsprocessen geoptimaliseerd. Het vernieuwde Adresscan Data Platform maakt het mogelijk dat mutaties per kenmerk met de bijbehorende frequentie worden verwerkt en daardoor sneller voor u beschikbaar zijn.

Uitgangspunt is het verzekerde object

In het nieuwe Adresscan Data Platform wordt voor de juiste en unieke identificatie gebruik gemaakt van de BAG-identificatie van het te verzekeren object. Een verblijfsobject kan hierdoor niet meerdere keren in onze database voorkomen met verschillende adresnotaties. Ook wordt er in het nieuwe Data Platform onderscheid gemaakt tussen het kenmerk hoofd- en nevenadres. Het adres dat aan het BAG-object wordt gekoppeld is het hoofdadres. Hierdoor wordt het mogelijk de polis altijd op het hoofdadres afgesloten en niet op een nevenadres, zoals bijvoorbeeld de toegangsdeur van de achterzijde van een winkel. Dit adres is bruikbaar voor de leverancier die goederen komt afleveren.

Nieuwe databehoeften en nieuwe databronnen

Door het vernieuwde Adresscan Data Platform kunnen wij sneller inspelen op nieuwe databehoeften en nieuwe databronnen. Hierbij kan gedacht worden aan het aanbieden van proactieve mutatiesignalering, zoals het doorgeven van alle huidige verkoop-, en verhuisbewegingen of verbouwingen binnen en buiten uw portefeuille. Zo kunt u op het juiste moment actie ondernemen naar uw verzekerde klanten en prospects. Hiermee wordt de kwaliteit en actualiteit in het algemeen nog beter.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met Walter de Groot via 030-6911010 of w.degroot@infofolio.nl.

Pagina delen