Vanaf vandaag Adresscanner VvE beschikbaar!

Op 1 april a.s. is de Adresscanner VvE beschikbaar!

Met de Adresscanner VvE webapplicatie vraagt u zelf in een handomdraai 3 kant-en-klare VvE-rapporten op: VvE ID, VvE Basis en VvE Detail.

Al deze rapporten zijn gebaseerd op de unieke VvE ID, KvK-naam, KvK-nummer en álle individuele adressen met hun correcte schrijfwijze. Afhankelijk van het gekozen rapport wordt een uitgebreid overzicht van het gehele VvE complex gegeven inclusief bouwkundige kenmerken, gebruiksfuncties, waardering, risico’s en bedrijfskundige gegevens van het totale VvE-complex én de individuele woningen en bedrijfspanden binnen het VvE-complex.

Vraag direct uw Adresscanner VvE licentie aan. Als u dat vóór 1 juli a.s. doet dan betaalt u over de resterende maanden in 2021 geen abonnementskosten (normaal € 360,00 excl. BTW per jaar).

Download hier het aanvraagformulier.

De Adresscanner VvE is gebaseerd op het VvE Dataplatform. Daarin zijn de adressen en basiskenmerken van vrijwel alle VvE-complexen in Nederland, inclusief de daartoe behorende componenten op een uniforme en gestructureerde manier vastgelegd en voorzien van een unieke ID. De beschikbaarheid van goede data per VvE-complex maakt de vaststelling van herbouwwaarde, bouwkundige vervangings- en onderhoudskosten, het risico op en preventie van schade en de daarmee samenhangende kosten en premiestelling scherper en eenvoudiger maken.

Wilt u meer informatie over Adresscanner VvE of de kennismakingsactie? Neem dan contact op met Thomas de Wilde, via t.dewilde@infofolio.nl of 030-6911010.

Pagina delen