rhion en Infofolio gaan samenwerking aan!

Vanaf heden zijn rhion en Infofolio een samenwerking aangegaan, waarbij rhion gebruik zal maken van de Adresscan webservice en deze samen met de bij haar aangesloten volmachtkantoren voor het afsluiten van opstal- en inboedelverzekeringen zal inzetten. 

rhion is een snel groeiende nieuwe verzekeraar op de Nederlandse markt. De verzekeraar achter rhion is de in 2005 opgerichte Rhion Versicherung AG en is bedrijfsonderdeel van de Rheinland Versicherungsgruppe. In Nederland richt rhion zich op de volmachtmarkt en werkt exclusief samen met NVGA-leden. In Duitsland werkt rhion tevens met vrije tussenpersonen.

Ana Maria van Dijk, Product Ontwikkelaar bij rhion, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking: “Door de samenwerking met Infofolio willen wij de nadruk leggen op gemak voor GA’s en intermediairs. Samen sterk met Infofolio gaat rhion starten met het inzetten van de diensten van Infofolio richting volmachtkantoren! Onze producten zullen hier volledig op zijn afgestemd. Infofolio is daarmee een geweldige aanvulling op onze product/dienst combinatie. Resultaat hiervan is extra gemak voor onze partners en hun klanten!”.

Infofolio heet rhion van harte welkom in de Adresscan gebruikers community en kijkt eveneens uit naar een succesvolle samenwerking tussen beide partijen. “De samenwerking tussen rhion en Infofolio biedt ook perspectief voor de ambities van Infofolio om haar dienstverlening uit te breiden naar het buitenland, zoals bijvoorbeeld Duitsland en Denemarken”, aldus Walter de Groot, Manager Sales & Marketing bij Infofolio.

Pagina delen