Partners

VolmachtBeheer en Infofolio hebben besloten om gezamenlijk de koppeling te realiseren tussen de Adresscan webservice en VPI. Hiermee willen VolmachtBeheer en Infofolio het nog makkelijker maken voor verzekeraars, volmachten en hun IT leveranciers om de Adresscan gegevens in te zetten in hun aanvraag-, acceptatie- en prolongatieprocessen.

Daarnaast heeft Infofolio reeds afspraken gemaakt met SIVI over de definitie, borging en levering van de verschillende Adresscan velden volgens de AFD-standaard.

CCS uit Woerden heeft als eerste IT partij al enige tijd een directe koppeling beschikbaar voor haar klanten ten behoeve van het offreren, accepteren van nieuwe polissen en sinds kort faciliteert deze koppeling ook het prolongeren van bestaande polissen. Ook steeds meer andere, voor de verzekeringsbranche relevante IT partijen (zoals Verne, Newest Industry, CTS en Hofstaete) hebben ondertussen een directe koppeling met Adresscan gerealiseerd of inventariseren daartoe de mogelijkheden.

MoneyView zal medio dit jaar opnieuw haar jaarlijkse ‘benchmark’ uitvoeren, mede op basis van het Nationaal Woningen Profiel (NWP) van Infofolio. Dit is een representatieve selectie van alle woningen van Nederland op basis waarvan concurrentie en marktanalyse kan worden uitgevoerd.

Pagina delen