Partner – Samenwerking EMS en Infofolio laat schadeclaims proces sneller en efficiënter verlopen

EMS, de Claims Service Provider, en Infofolio hebben een intentieverklaring tot samenwerking getekend. Beide partijen onderzoeken momenteel de mogelijkheden en kansen om te komen tot een informatiedienst waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de Adresscan data en modellen van Infofolio en de schadeclaims engine van EMS.

Door integratie van de EMS claimsengine met de Adresscan webservice en -applicatie kan het schadeclaims proces sneller en efficiënter verlopen. Bovendien kan de EMS schadeclaims engine de risicodrager direct voorzien van consistente digitale schadekenmerken ten behoeve van het genereren van managementinformatie via de Adresscan 360 managementmonitor.

Door deze samenwerking kan de risicodrager niet alleen op snelle en efficiënte wijze zijn schadeclaims beoordelen en afhandelen, maar kan deze ook via de Adresscan 360 managementmonitor worden voorzien van een steeds robuuster schaderisicoprofiel van bestaande en van nieuwe klanten. Daarnaast werken partijen samen aan een  schaderisico-index op landelijk niveau ten behoeve van benchmarking, trendanalyse en preventiecampagnes.     

Uiteraard houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen in deze samenwerking. 

Pagina delen