Partner - AWI Connect koppelt met Adresscan van Infofolio

Vanaf heden is AWI Connect aan de Adresscan Webservice van Infofolio gekoppeld. De ruim 6.000 gebruikers van AWI Connect krijgen zo eenvoudig en snel toegang tot de noodzakelijke gegevens voor het offreren en accepteren van een inboedel- of opstalpolis.

Binnen AWI Connect kunnen herbouw- en inboedelwaarden voortaan, op basis van enkel postcode en huisnummer, uit de Adresscan Webservice worden opgehaald. Daarin staan de meest recente opstal- en inboedelgegevens van alle opstallen in Nederland (woningen en niet-woningen). De AWI Connect gebruiker kan de gegevens automatisch inlezen. Het invullen van waardemeters is niet meer nodig.

De koppeling tussen AWI Connect en de Adresscan levert de volgende voordelen op voor de gebruiker:

Eenvoudig en snel betrouwbare en actuele herbouw- en inboedelgegevens ophalen

Toe te passen voor zowel inboedel- als opstalverzekeringen

Daarnaast biedt Infofolio de mogelijkheid tot een gedetailleerde portefeuille-analyse.

Hoe krijg je de beschikking over AWI Connect/Infofolio?

Om de beschikking te krijgen over de AWI Connect/Infofolio-koppeling neem je contact op met Dick van Leuven, per e-mail naar dick.van.leuven@awisoftware.nl of bel 06-53504107.

Daarnaast is een gebruikersovereenkomst nodig met Infofolio om toegang te krijgen tot de Adresscan database. Neem hiervoor contact op onze accountmanager Walter de Groot, via w.degroot@infofolio.nl of 06-19210659.

Over AWI

AWI maakt al meer dan 25 jaar software voor de front- en midoffice van serviceproviders en huisvolmachten. AWI Connect koppelt met externe applicaties die het AWI platform nog beter laten functioneren en meer mogelijkheden bieden.

Pagina delen