Organisatie - Twee Nieuwe Database Beheerders

In de eerste helft van dit jaar is het team van Infofolio verder uitgebreid met twee database beheerders. Graag stellen wij u voor aan Ton Verkleij en Diane Ramakers.

Ton Verkleij heeft vanuit eerdere rollen en functies bij diverse bedrijven en overheden veel ervaring opgedaan met het beheer en ontwikkelen van relationele database management systemen.  “Deze functie spreekt mij bijzonder aan vanwege het sterke innoverende karakter en raakvlakken met de diverse processen van informatievoorziening en verwerkingen die specifiek zijn voor Infofolio.  Ik verwacht met mijn kennis en ervaring een relevante bijdrage te kunnen leveren aan optimale professionalisering, betrouwbaarheid van de data en transparantie van de processen.”

Diane Ramakers was werkzaam bij het UMC Utrecht, aanvankelijk als ICT deskundige bij de divisie Laboratorium en Apotheek. Daarna werd ze datamanager en onderzoeksassistente bij de divisie Hersenen, waar ze betrokken was bij de technische en inhoudelijke ondersteuning van onderzoek naar verschillende medicaties. “Mijn kennis en ervaring uit vorige betrekkingen kan ik bij Infofolio heel goed inzetten om de analyse- en rapportageprocessen verder te optimaliseren en uit te bouwen. Daarnaast geeft het mij de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring weer verder uit te breiden binnen een voor mij nieuwe branche”.

Pagina delen