Organisatie - Nieuwe medewerkers!

Op 1 juni verwelkomden wij 5 nieuwe medewerkers. Zij stellen zich graag zelf voor!

Harl van Heertum – Data-analist

Mijn naam is Harl van Heertum en ik werk sinds april als data-analist bij Infofolio. Dit jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Geo Media & Design op de HAS Hogeschool. Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik bij Infofolio een datakwaliteitsmodel ontwikkeld, welke ik in de komende maanden verder ga implementeren in het proces van Infofolio. Daarnaast ben ik werkzaam in diverse projecten binnen Infofolio, waaronder ook de ontwikkeling van de Adresscan 360. Ik hoop als data-analist veel ervaring op te doen en Infofolio te kunnen verrijken met de kennis die ik heb opgebouwd tijdens mijn studie.

Stefan Bertrums  - Databasebeheerder

Mijn naam is Stefan Bertrums, met een achtergrond in (web)databases, ICT en onderzoek & informatievoorziening over planten. Binnen het team houd ik me bezig met databasebeheer. Door mijn eerder opgedane ervaring denk ik zeker mijn steentje bij te kunnen dragen aan de afdeling Informatie Services. Het op orde houden en inzichtelijk maken van grote hoeveelheden data is één van mijn hoofdtaken binnen het team.

Tijmen Vink

Ik ben Tijmen en heb een passie die ligt op het raakvlak van de techniek, de gebruiker en innovatie: hoe kunnen we techniek zo optimaal mogelijk benutten in de processen, producten en de gebruikservaring. Bij Infofolio ga ik als innovator aan de slag. Ik ga onder andere onderzoeken hoe een nieuwe technologie gebruikt kan worden om de processen, producten en klanttevredenheid binnen Infofolio te optimaliseren.

Giel van der Leest

Mijn voorliefde ligt bij het maken van informatieve illustraties en animaties. Dit combineer ik met data om tot datavisualisaties te komen. Zo ben ik vaak bezig met het maken van plaatjes om bijvoorbeeld mee uit te kunnen leggen, of denk ik simpelweg na over de keuze tussen een lijngrafiek of staafdiagram. In mijn nieuwe functie bij Infofolio zal ik dus de rol van information designer aannemen en een kritische blik werpen op bijvoorbeeld de Adresscan 360.

Thomas Groot

Ik heb een passie voor grafische vormgeving en in het bijzonder de grafische vormgeving van applicaties. Hierbij is het denken vanuit de gebruiker essentieel. Je kunt iets maken wat er ontzettend goed uitziet, maar als het geen probleem voor de gebruiker oplost zal de applicatie uiteindelijk niet gebruikt worden. Bij Infofolio wil ik in de huid van de klant kruipen om van daaruit te kunnen ondersteunen bij het maken van bepaalde beslissingen. 

Pagina delen