Marktontwikkeling

Er zijn weer veel verzekeraars en volmachten die gebruik zijn gaan maken van de Adresscan informatieproducten. Klaverblad Verzekeringen en Inshared hebben recentelijk de koppeling met Infofolio’s Adresscan webservice gerealiseerd. Op 3 november 2015 is Klaverblad live gegaan met haar nieuwe online waardemeters, waarbij gegevens over de opstal automatisch worden opgehaald uit de Adresscan database van Infofolio. “Met de nieuwe waardemeters vergroten we het gemak waarmee assurantieadviseurs en klanten een woonhuis- en/of inboedelverzekering kunnen afsluiten. Infofolio levert hieraan een belangrijke bijdrage door  opstalgegevens met één druk op de knop beschikbaar te stellen”, aldus Rob Janssens, Sectorhoofd Schadeverzekering bij Klaverblad.

Sinds kort hebben zowel Connect Assuradeuren als Licent Assuradeuren besloten een overeenkomst met Infofolio aan te gaan, waarbij alle circa 40 aangesloten assurantiekantoren toegang hebben tot Infofolio’s Adresscanner webapplicatie.

De Samenwerkende Onderlinge Verzekeringsmaatschappijen (SOM) hebben na een uitgebreide interne evaluatie van de door Infofolio berekende herbouw- en inboedelwaarden, besloten om verder te gaan met het gebruik van Adresscanner door alle aangesloten onderlinge verzekeraars.

Na Independer gebruikt nu ook hoyhoy.nl de Adresscan informatiedienst van Infofolio voor het vergelijken van opstal- en inboedelverzekeringen. Hierbij wordt op de achtergrond ook gebruik gemaakt van de .koppeling met MoneyView

Pagina delen