Infofolio sluit zich aan bij DDi en 4insurance

Een heugelijk moment om te vieren met elkaar. Vanaf deze week maken we onderdeel uit van de groep DDi en 4insurance. Recent hebben beide bedrijven hun krachten gebundeld om hun slagkracht om verder te innoveren te vergroten. Iedereen bij Infofolio is er trots op dat we deze stap zetten. We zijn allen bekende datascience- en IT-dienstverleners in de verzekeringsmarkt. Binnen alle kerndomeinen (advies, acceptatie, administratie, schade en finance) van het verzekerings- en intermediairbedrijf leveren wij met elkaar oplossingen die bijdragen aan versnelde en betere afwikkeling van diverse verzekeringsprocessen. Samen bedienen wij met onze oplossingen een groot deel van de intermediair en verzekeringsbedrijven.

De dienstverlening van Infofolio, 4insurance en DDi gaat ongewijzigd door. Tegelijkertijd zien we volop kansen en mogelijkheden nieuwe oplossingen te realiseren voor het intermediair en verzekeringsbedrijf. Niet alleen vanuit onze eigen proposities blijven we werken aan innovaties en nieuwe mogelijkheden. We hebben voor onszelf een duidelijke route uitgestippeld waarbij groei en innovatie centraal staat. Met een focus op samenwerking in de gehele keten. Integraties op de infrastructuur bij verzekeraars, volmachten en het intermediairbedrijf is een belangrijk uitgangspunt bij onze verdere groei- en ontwikkelplannen.

Een bijzonder mooie, nieuwe stap met veel perspectief voor al onze (nieuwe) klanten, die door alle medewerkers bij Infofolio met groot enthousiasme is verwelkomd. Samen met onze nieuwe collegae van DDi en 4Insurance gaan we vol energie aan de slag en kijken we graag uit naar een succesvolle voortzetting en vooral uitbreiding van onze samenwerking met elkaar!

Pagina delen