Infofolio genomineerd voor NVGA AM Innovatieprijs 2019!

Infofolio is genomineerd voor de NVGA AM Innovatieprijs 2019!

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een (keten)partner die in de ogen van de onafhankelijke jury, de innovatie met de meeste impact voor de volmachtbranche tot stand heeft gebracht c.q. zal brengen.

Met onze inzending, Adresscan 360 managementmonitor, zijn wij één van de vijf genomineerden die door de selectiecommissie zijn gekozen.

De Adresscan 360 managementmonitor maakt het mogelijk om, via een online dashboard, inzicht te krijgen in de actuele situatie van de eigen verzekeringsportefeuille. De volmacht ziet in één oogopslag direct hoe zijn portefeuille er voor staat (resultaat), welke risico’s zijn portefeuille bevat en hoe zijn klantengroep is samengesteld. Vervolgens kan hij aan de hand van selecties van object- en klantkenmerken verdere analyses uitvoeren en hier gericht acties op ondernemen.

Bekendmaking winnaar

Wij zijn uitgenodigd de Adresscan 360 managementmonitor nader te presenteren aan de jury op 11 februari 2019. De winnende innovatie zal bekend worden gemaakt tijdens de Marktdag Volmachten van de NVGA en het Verbond van Verzekeraars op woensdagmiddag 10 april a.s. in het Louwman Museum in Den Haag.

Wij hopen u te zien op 10 april tijdens de Marktdag Volmachten in Den Haag!

Pagina delen