Infofolio Academy

De wereld om ons heen raakt datagedreven en het aantal toepassingen groeit in een razend tempo. De grenzen en het kader van een datagedreven sturing in de organisatie komen in zicht en de vraag is hoe hier goed mee om te gaan. Een doorlopend aanbod van kennisactualisatie is dan ook vereist voor de toekomstbestendige medewerker!

Infofolio Academy wil deze actuele en relevante kennis toegankelijk maken voor en delen met de professionals en relaties in de markt. Om dit te realiseren zijn wij een samenwerking aangegaan met verschillende partners uit verschillende marktsegmenten.

Verzekeringsbranche

NIBE-SVV verzorgen door heel Nederland trainingen en opleidingen voor mensen die werkzaam zijn bij banken, verzekeraars en effectenbedrijven. Samen met NIBE-SVV Opleidingen‎ zet Infofolio een post-HBO opleiding Informed Datadriven Insurance in de markt.

Eerstvolgende startdatum: 

 • 29 september 2021

  Klik hier voor meer informatie over de Post HBO-opleiding Informed Datadriven Insurance

  Lokale overheid

  HAS Hogeschool, Geon en Infofolio zijn een samenwerking aangegaan om hun ruime kennis en ervaring te delen met u als beleidsadviseur, (geo-) dataspecialist of coördinator informatievoorziening in de lokale overheid. Datagestuurd werken is een prachtig begrip, maar hoe kunt u data inzetten voor de ontwikkeling van uw beleid en besluitvorming? Hoe kunnen complexe maatschappelijke vraagstukken met datasturing inzichtelijk worden gemaakt? In de opleiding Sturen met Data worden onder andere deze vragen beantwoord.

  Eerstvolgende startdatum (online cursus):

  • 30 september 2021

  Klik hier voor meer informatie over de HBO-gecertificeerde opleiding Sturen met Data en schrijf je direct in!

  Artikel

  Bij de term ‘datagestuurd werken’ borrelen er vrijwel direct verwante begrippen op: big data, machine learning, data science, business intelligence, monitoring, enzovoorts. Wat kunnen overheden ermee? Een nieuwe opleiding van de HAS, samen met Infofolio en GEON geeft praktische handvatten. Lees hier het artikel over de opzet en achtergrond van deze nieuwe opleiding!

  Meer weten?

  Neem dan contact op met Walter de Groot, via 030-6911010 of w.degroot@infofolio.nl. Hij vertelt u graag over het aanbod en de mogelijkheden van Infofolio Academy.

  Pagina delen