Adresscan 360 in beweging!

In 2019 is de Adresscan 360 managementmonitor volop in beweging geweest!

Begin dit jaar werd de Adresscan 360 genomineerd voor de NVGA Innovatieprijs! Een nominatie waar we nog steeds ongelovelijk trots op zijn. Deze prijs is namelijk bedoeld om de innovatiekracht in het volmachtkanaal te bevorderen. En dat is precies waar Infofolio voor staat: het ontwikkelen van innovatieve informatieproducten die klanten meerwaarde leveren. 

Steeds meer klanten gebruiken inmiddels de Adresscan 360. Voor veel volmachten en verzekeraars is het online dashboard een belangrijk onderdeel in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Het geeft inzicht in het resultaat en de risico’s van de verzekeringsportefeuille en biedt de mogelijkheid om analyses hierop uit te voeren. Met de Adresscan 360 wordt ook input gegenereerd voor de diverse rapportages die nodig zijn om aan de Solvency II wetgeving en de zorgplicht te voldoen. De Adresscan 360 wordt elk kwartaal ververst aan de hand van een update van de klantportefeuille. ANVA klanten kunnen middels een exportknop hun portefeuille eenvoudig en snel in het juiste formaat elke kwartaal aanleveren vanuit de ANVA backoffice. CCS werkt momenteel ook aan een soortgelijke exportfunctionaliteit vanuit hun backoffice.

Ondertussen zijn wij dit jaar -op basis van de feedback van onze klanten- gestart met de doorontwikkeling van de Adresscan 360. Zo las u al dat onder andere schade-informatie een wezenlijk onderdeel zal worden van de analyse mogelijkheden binnen de Adresscan 360, waarbij onderscheid wordt gemaakt in het type schade en de schade-omvang. In het kader van Solvency II en het recentelijk getekende convenant “Uniforme Inrichting Volmacht” wordt het mogelijk om risico-cumulatie in beeld te brengen en wordt daarnaast inzichtelijk wanneer bij welke polissen binnen de portefeuille de garantie tegen onderverzekering verloopt. Bewegingen in de portefeuille -zoals bijvoorbeeld ‘te koop’ staande woningen- zullen ook worden toegevoegd aan de Adresscan 360 en de datakwaliteit van de polisadministratie wordt beter inzichtelijk gemaakt.

Tijdens onze klantendag op 28 november jl. gaven wij al een "sneak preview" van deze nieuwe thema's binnen de Adresscan 360. Bent u ook benieuwd naar deze thema's, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Meer informatie?

Neem contact op met Walter de Groot via 030-6911010 of w.degroot@infofolio.nl.

Adresscan 360 in beweging!
Een
demo
of
meer
informatie?
Neem contact met ons op
Pagina delen