Infofolio zet met NIBE-SVV Opleidingen‎ een post-HBO opleiding in de markt.

De verzekeringsmarkt is continue in ontwikkeling. De wereld om ons heen raakt datagedreven en het aantal toepassingen groeit in een razend tempo. De grenzen en het kader van een datagedreven sturing in de organisatie komen in zicht en de vraag is hoe hier goed mee om te gaan. Een doorlopend aanbod van kennisactualisatie is dan ook vereist voor de toekomstbestendige medewerker!

Infofolio wil deze actuele en relevante kennis toegankelijk maken voor en delen met de professionals in de verzekeringsbranche. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met dé opleider voor professionals binnen de financiële sector: NIBE-SVV. Zij verzorgen door heel Nederland trainingen en opleidingen voor mensen die werkzaam zijn bij banken, verzekeraars en effectenbedrijven. De unieke, praktijkgerichte aanpak van NIBE-SVV sluit naadloos aan op de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes in de financiële wereld.

v.l.n.r: Arnold Steinfort, Jeanette Hadderingh, Michiel Jellema

Samen met NIBE-SVV Opleidingen‎ zet Infofolio een post-HBO opleiding Informed Datadriven Insurance in de markt.

Over de opleiding

De opleiding maakt de slag van data awareness naar bewuste besluitvorming met data en versterkt daarmee de strategische inzet van data binnen het verzekeringsbedrijf.

Dat de verzekeringsbranche steeds meer gebruikmaakt van data is bekend. Minder bekend is op welke manieren data verkregen wordt en welke invloed dit heeft op huidige en toekomstige acceptatie-, schaderegelings- en marketingprocessen, zowel risico’s als marktkansen en ontwikkelingen kunnen steeds fijnmaziger in kaart worden gebracht. Dit komt de verzekerbaarheid ten goede, maar stelt ook vragen aan het solidariteitsbeginsel. De natuurlijke kaders bij de toepassing van data zijn natuurlijk wet- en regelgeving, maar ook de data zelf en het menselijke vermogen. De verzekeringsbranche maakt zo momenteel de digitale transformatie door naar “Informed datadriven insurance”.

Deze opleiding is bedoeld voor:

  • Managers, beleidmakers, productontwikkelaars, compliance officers en -medewerkers werkzaam bij verzekeraars, adviesbedrijven en volmachtbedrijven.
  • Medewerkers die in hun functie op enigerlei wijze te maken hebben met data science en dit gebruiken bij het nemen van beslissingen.

Klik hier voor meer informatie over de Post HBO-opleiding Informed Datadriven Insurance.

Heeft u nog vragen over deze opleiding? Neem contact op met Walter de Groot, via 030 6911010 of w.degroot@infofolio.nl

Pagina delen