Welkom bij Infofolio

Infofolio maakt werk van informatie. Samen met strategische en wetenschappelijke partners combineren we kennis, data en ICT tot informatieproducten die voorzien in concrete behoeften van onze klanten. Zo creëren we direct concrete meerwaarde voor bedrijven en overheden. 

Waardering en risico

De Adresscan en Portefeuillescan zijn dergelijke informatieproducten. Op basis van onze veelzijdige, actuele en gevalideerde database met vastgoedgegevens actualiseren wij de verzekerde opstalportefeuille. Daarnaast berekent het door ons ontwikkelde Hermes model de herbouwwaarde van woningen en analyseren wij de portefeuille. Daardoor neemt de risicobeheersing aanzienlijk toe.

Met de informatieproducten van Infofolio krijgen verzekeraars, intermediairs en organisaties de beschikking over accurate relevante gegevens. Het invullen van lange vragenlijsten door verzekerden is met het gebruik van onze Herbouwwaardescan van de baan. Extra gemak voor verzekeraars en hun klanten dus. Inmiddels maken dan ook tientallen verzekeraars, volmachten en serviceproviders gebruik van onze informatieproducten waaronder Delta Lloyd, Ohra, AAV, Achmea, Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, REAAL, NH1816, Generali, Univé, Bovemij, Independer, Aegon/Kroodle, Meeus/UMG, Woongarant/Hypotheker, Summa, Zicht, Intrasurance, Connect, VCN, Lands, Rivez, Kettlitz Wulfse, FGD Assuradeuren, Paardekooper, Hiscox, Meijers, Kuiper, Driekleur en Klap.

Energie en duurzaamheid

Dezelfde techniek zetten we in op het gebied van duurzaamheid. De Energie- en Duurzaamheidscan helpt gemeenten en woningcorporaties bepalen hoe zij een duurzaamheidscampagne zo effectief mogelijk kunnen plannen en monitoren.

Lange ervaring

Het Infofolio team heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van het ontwikkelen en exploiteren van informatieproducten. Zo ontwikkelde Infofolio eerder een vastgoed informatieproduct waarvan in 3 jaar meer dan1.500 gebruikers in de hypotheek-, makelaardij en accountancy branche gebruik maken. Door gebruik van vele publieke en private bronnen, de onderlinge validatie en actualisatie daarvan beschikt Infofolio inmiddels over de meest volledige en betrouwbare vastgoedinformatie database van Nederland. Met uitgebreide kennis, ervaring en netwerk is Infofolio voortdurend op zoek naar manieren om innovatieve informatieproducten en –diensten te ontwikkelen en in te zetten voor concrete maatschappelijke en zakelijke vraagstukken.